seppi

Seppi

Legitimerad/Certifierad injektionsspecialist

Seppi är behandlare för våra injektionsbehandlingar. Hon är Legitimerad/certifierad injektionsspecialist och finns tillgänglig att boka både på Chic Salong i Hägernäs, samt på Posh Salong i Järvastaden. Du kan närsom kontakta Seppi om du har frågor och funderingar. Du hittar Seppi på Instagram under namnet @beautybyseppi

Fillers

Fillers är en av de mest populära estetiska behandlingarna eftersom det ger omedelbart resultat samtidigt som de innebär låg risk och mycket begränsad konvalescens. Jag utför behandlingar såsom läppar, haka, kindben och käklinjen.

Botox

Botox blockerar nervimpulsens överföring till muskeln och därmed även rörelseförmågan i den överspända muskulaturen som ger upphov till rynkor. Detta resulterar i att rynkorna släts ut helt eller delvis.

Effekten inträder efter mellan 4-14 dagar!

Trådlyft Ultralyft V

Ny och enkel metod för att strama upp huden utan kirurgi.

De trådar som används vid trådlyft är av samma typ som används inom kirurgin och består av PDO eller PLA.
Denna typ av trådar bryts ner i kroppen efter 6-9 månader men innan dess ger de en stimulering i huden som bygger upp nytt kollagen och på så vis åstadkommer ett långvarigt lyft. Vissa av trådarna har koner eller hullingar som ger ytterligare lyft i områden där detta behövs.
Behandlingen håller i 12-24 månader eller längre, beroende på ålder, livsstil och hudtyp. Rökning och överdriven solning förkortar hållbarheten.

Man ser en del resultat omedelbart i form av lyft och utfyllnad och resultatet blir ännu bättre under de kommande månaderna på grund av att kroppen bygger upp sitt kollagen. Resultatet av ett trådlyft håller 1-2 år.

Trådarna förs in i huden med en tunn nål och känns väldigt lite. Man lägger ALLTID bedövningssalva innan behandling!

Konsultation

Konsultation, 15 min

0 kr

Innan varje behandling har vi en noggrann genomgång av dina förutsättningar och önskemål. Du behöver inte boka tid för konsultation om du bokar behandling då det alltid ingår. Är du däremot lite osäker och vill träffas för en konsultation så går det utmärkt att boka in en tid.

Botox

Botox 1 område, 10 min

1990 kr

Botox 2 områden, 10 min

2500 kr

Botox 3 områden, 15 min

2990 kr

Botox 4 områden, 15 min

3500 kr

Botox 5 områden, 15 min

3990 kr

Ögonbrynslyft, 15 min

1990 kr

Ibland önskar man lyfta ögonbrynen diskret för att få en öppnare blick. En behandling med Botox kan hjälpa brynet att få ett fint lyft och en öppnare öga.

Sura mungipor, 15 min

1990 kr

Rökrynkor, 15 min

1990 kr

Rökrynkor: ovanför överläppen

Näsrynkor med Botox "Bunny Lines", 10 min

1990 kr

Bunny Lines är de rynkor som visas ovanför och vid sidan av den övre näsryggen när man ler eller rynkar på näsan.
Vector pop art illustration of sexy woman with red lipstick kissed a man
Vector pop art illustration of sexy woman with red lipstick kissed a man
Sexy pop art girl holding a cocktail in her hand

Beauty By Seppis Guld-Silver-Brons Paket

GULDPAKET, 30 min

6900 kr

Inkluderar 3 områden Botox (Argarynkan-Glabella, pannan och kråksparkar), samt 2 stycken 1ml Stylage fillers på valfritt område. Ordpris:8490kr

SILVERPAKET, 20 min

3990 kr

Inkluderar 2 områden Botox välj mellan (Argarynkan-Glabella, pannan, kråksparkar), samt 1ml Stylage fillers på valfritt område. Ordpris: 5000 kr

BRONSPAKET, 15 min

3490 kr

Inkluderar 1 område Botox välj mellan (Argarynkan-Glabella, pannan eller kråksparkar), samt 1 stycken 1ml Stylage fillers på valfritt område. Ordpris: 4490kr

Fillers

Fillers Läppförstoring - Stylage M 1ml, 30 min

2500 kr

Fyll dina läppar och få ett vackert naturligt resultat. Vi arbetar med styla. Jag formar och skulpterar dina läppar enligt dina önskemål till ett fantastiskt naturligt och snyggt resultat.

Fillers Läppförstoring - Stylade M 0,5ml, 20 min

1800 kr

Här kan du välja om du har väldig tunna läppar och vill göra läppar för första gången. Fyll dina läppar och få ett vackert naturligt resultat. Vi arbetar med styla. Jag formar och skulpterar dina läppar enligt dina önskemål till ett fantastiskt naturligt och snyggt resultat.

Fillers Kind/Kindben Stylade XL 1ml, 20 min

3000 kr

Om man önskar förstärka sina ansiktsdrag eller upplever en volymförlust i ansiktet med åren kan man behandla detta med fillers. Genom injektionsbehandlingar med fillers kan man både skulptera sina kindben och återskapa eller bygga volym på önskad plats i ansiktet. "minlift"

Fillers Kind/Kindben Stylade XL 2ml, 30 min

5500 kr

Om man önskar förstärka sina ansiktsdrag eller upplever en volymförlust i ansiktet med åren kan man behandla detta med fillers. Genom injektionsbehandlingar med fillers kan man både skulptera sina kindben och återskapa eller bygga volym på önskad plats i ansiktet. "minilift"

Fillers Käklinje, 30 min

3500 kr

Att ha en tydligt markerad käklinje anses vara attraktivt, och balanserar på ett tilltalande sätt ansiktets form. Det ger inramning och karaktär till ansiktet. En tidigare symmetrisk och rak käklinje kan med åldern bli deformerad och leda till estetisk obalans i ansiktet.

Fillers haka, 20 min

3000 kr

Om man önskar förstärka sina ansiktsdrag och förstärka sitt hakparti eller markera sin haklinje kan man göra detta med hjälp av fillers. Genom injektionsbehandlingar med fillers kan man både skulptera sin haka och bygga volym på önskad plats i ansiktet. En injektionsbehandling med fillers är ett tryggt och säkert sätt att skapa volym i ansiktet.

Fillers Nasobialaveck, 20 min

3000 kr

Nasolabialveck är linjerna/vecken som går från näsvingen i riktning ner mot mungipan. Med åldern blir dessa linjer djupare och mer framträdande. Markerade nasolabialveck medför oftast att man ser trött och sliten ut.

Fillers Tear Trough med Teosyal filler- mot mörka ringar under ögonen, 30 min

3000 kr

Här använder jag Teosyal filler. En Tear Trough-behandling innebär att man med filler, Hyaluronsyra minimerar ihåligheten, skåran under ögonen som gör att man ser trött, sliten och gammal ut. En del patienter har en ihålighet vid tårkanalen in mot ögat medan andra har som en längre skåra från ögats insida till ögats yttre kant. Oavsett vilket så fyller jag ut området med filler så att kanten från kind till öga blir jämn. Resultatet blir slätt och fint. Patienten får tillbaka ett piggare och fräschare utseende, så som de flesta önskar se ut. Efter är man lite öm några dagar och dagen efter behandlingen är de flesta lite svullna. Behandlingen är synnerligen enkel och de flesta patienter känner en oerhörd glädje och lättnad efter, det gör mycket är utseendet att inte uppfattas och se trött och sliten ut

Trådlyft Ultralyft V

Trådlyft Hamsterpåsar/Haklyft , 45 min

9900kr

Ny och enkel metod för att strama upp huden utan kirurgi.

Trådlyft Kindben/Hamsterpåsar/Haka/Käklinje, 90 min

15000 kr

Ultra V är ett icke-kirurgiskt trådlyft som genom en kollagen- och elastinstimulerande teknik ger ett yngre och slätare utseende.
BOKA